top of page
Fraktpolicy

Fraktpolicy för Relationslabbet.se (Digitala produkter och tjänster)

Relationslabbet.se erbjuder digitala produkter och tjänster som levereras direkt via elektronisk överföring eller nedladdning. Eftersom våra produkter och tjänster inte kräver fysisk frakt tillhandahåller vi nedan information om vår digitala leveransprocess.

  1. Leveranstid: Eftersom våra produkter och tjänster levereras digitalt är leveranstiden normalt omedelbar eller inom några minuter efter genomfört köp och mottagen betalning. Du kommer att få instruktioner om hur du får åtkomst till eller laddar ner produkten eller tjänsten via e-post eller genom att logga in på ditt konto på Relationslabbet.se.

  2. Digitala nedladdningar: För produkter eller tjänster som erbjuds som digitala nedladdningar kommer du att få en länk eller en fil att ladda ner via e-post eller på webbplatsen. Det är viktigt att du använder en tillförlitlig internetanslutning och säkerställer att du sparar och säkerhetskopierar nedladdade filer på lämpligt sätt.

  3. Tillgång till digitala tjänster: För digitala tjänster, som till exempel onlinekurser eller medlemskap, kommer du att få instruktioner om hur du får åtkomst till de digitala resurserna eller plattformen där tjänsterna tillhandahålls. Det kan krävas att du skapar ett konto eller loggar in med befintligt konto för att få fullständig tillgång till tjänsten.

  4. Support och hjälp: Om du har några problem eller frågor angående leverans av våra digitala produkter eller tjänster, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@relationslabbet.se för support. Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig och lösa eventuella tekniska eller leveransrelaterade problem.

  5. Återbetalningar: Eftersom våra produkter och tjänster levereras direkt via digitala kanaler och inte kräver fysisk frakt, erbjuder vi vanligtvis inte återbetalningar för digitala produkter och tjänster. Eventuella undantag från denna policy kommer att bedömas på fall- till fall-basis och kan bero på särskilda omständigheter.

Det är viktigt att notera att denna fraktpolicy endast gäller för digitala produkter och tjänster på Relationslabbet.se. För eventuella fysiska produkter eller externa resurser som kan vara tillgängliga via vår webbplats kan separata fraktpolicys gälla, och information om dessa kommer att göras tydliga vid köptillfället.

Relationslabbet.se förbehåller sig rätten att ändra eller uppdatera denna fraktpolicy när som helst utan föregående meddelande. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats.

bottom of page