top of page
Användarvillkor

Användarvillkor för Relationslabbet.se

Vänligen läs igenom följande användarvillkor noggrant innan du använder Relationslabbet.se. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster samtycker du till att följa dessa villkor.

 1. Acceptans av användarvillkor: Genom att använda Relationslabbet.se accepterar du att vara bunden av dessa användarvillkor och alla tillämpliga lagar och förordningar. Om du inte godkänner dessa villkor ber vi dig att avstå från att använda vår webbplats och våra tjänster.

 2. Ålderskrav: Du måste vara minst 18 år gammal för att använda Relationslabbet.se eller ha samtycke från en förälder eller vårdnadshavare för att använda våra tjänster. Vi förbehåller oss rätten att begära bevis på ålder eller samtycke när som helst.

 3. Användning av tjänster: Du ansvarar för att använda Relationslabbet.se och våra tjänster på ett lagligt och ansvarsfullt sätt. Du samtycker till att inte använda våra tjänster för att sprida olagligt, stötande, ärekränkande, diskriminerande, skadligt eller otillbörligt material.

 4. Kontoinformation: Om du registrerar ett konto hos Relationslabbet.se är du ansvarig för att ge korrekt och uppdaterad information. Du ansvarar också för att skydda ditt kontolösenord och för alla aktiviteter som sker på ditt konto.

 5. Immateriella rättigheter: Allt innehåll på Relationslabbet.se, inklusive text, grafik, logotyper, bilder, videoklipp och programvara, ägs av Relationslabbet.se eller våra licensgivare och skyddas av immateriella rättigheter och lagar. Du får inte kopiera, distribuera, modifiera eller använda vårt innehåll utan vårt skriftliga tillstånd.

 6. Ansvarsbegränsning: Relationslabbet.se tillhandahåller vår webbplats och tjänster i befintligt skick och ger inga garantier för att de kommer att vara tillgängliga utan avbrott eller fel. Vi ansvarar inte för eventuell skada, förlust eller olägenhet som kan uppstå genom användningen av vår webbplats eller våra tjänster.

 7. Länkar till tredje part: Relationslabbet.se kan innehålla länkar till webbplatser eller tjänster från tredje part. Dessa länkar tillhandahålls endast för din bekvämlighet, och vi har ingen kontroll över innehållet på sådana webbplatser. Vi ansvarar inte för eventuella skador eller förluster som kan uppstå genom användning av dessa länkar.

 8. Ändringar av användarvillkor: Relationslabbet.se förbehåller sig rätten att ändra dessa användarvillkor när som helst utan föregående meddelande. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats och våra tjänster efter att ändringarna har trätt i kraft accepterar du de uppdaterade villkoren.

  Kontaktinformation: Om du har frågor eller kommentarer angående våra användarvillkor, vänligen kontakta oss på följande sätt:
  Relationslabbet.se E-post: info@relationslabbet.se

   

Genom att använda Relationslabbet.se bekräftar du att du har läst, förstått och godkänt dessa användarvillkor.

bottom of page